Ga naar de inhoud

Wat anderen zeggen over mijn werk

Over copywriting voor een Amsterdams creative design agency, bestemd voor World Trade Center, in het Nederlands en Engels:

Anna heeft ons geholpen met het schrijven en herschrijven van teksten voor WTC Den Haag en WTC Rotterdam. Ook heeft ze Engelse teksten voor ons geschreven. De samenwerking verliep erg vlot, ze voelde de afgesproken tone-of-voice direct goed aan. Ik zou haar typeren als professioneel en echt goed in haar vak. Aanrader dus!

J. v. Beurden
ttwwoo, Amsterdam

Over een gedicht in opdracht, ter gelegenheid van het afscheid van leden van de Raad van Bestuur:

Een afscheidsrede is vaak lang en saai, zeker voor de toehoorders. Maar niet als je Anna vraagt dit te doen. Met behulp van steekwoorden, kenmerken en anekdotes worden afscheidsredes, lofdichten. Een lofdicht passievol voorgedragen door Anna is een prachtig cadeau en een blijvende herinnering.”

Jules van Leijden
directievoorzitter Rabobank Walcheren/Noord-Beveland

Over workshops poëzie en spoken word aan eersteklassers van de middelbare school:

Anna is in staat om leerlingen binnen anderhalf uur enthousiast te maken over klanken, woorden, metaforen en poëzie. Dit doet ze op een enthousiaste, activerende manier, waarbij ze leerlingen aan het denken zet. Aan het eind van de workshop heeft iedereen zijn eigen gedicht geschreven.

In de workshop ‘Spoken word’, die volgde op de workshop ‘Poëzie’, heeft ze leerlingen kennis laten maken met het voordragen van gedichten. Op een speelse manier bracht Anna de leerlingen bij wat wel en niet werkt. In het begin vonden de leerlingen het erg spannend, maar door de fijne benadering voelden ze zich al snel op hun gemak. Uiteindelijk durfde iedereen dan ook aan de gang te gaan met spoken word.  

Naast deze professionaliteit is Anna ook een heel lief, grappig en fijn mens, dus het is iedere jaar weer een feestje om haar een paar dagen in de school te hebben rondlopen.

Illja van Rijswijk en Talitha Francke,
Pontes Goese Lyceum, Goes