Ga naar de inhoud

Voorstelling ‘Rimpelingen’ in Hulst afgelast

  • door

‘Wat niet kan, kan gewoon niet.’ Het is de rode draad van Rimpelingen, maar ook de spijtige conclusie voor overmorgen in Hulst. Helaas kan de voorstelling van a.s. woensdag 18 januari 2023 in Den Dullaert niet doorgaan. Pianist Christian is geveld door de griep.

Of ik ook een versie zonder muziek had, met alleen maar tekst? Nee, zo zit de voorstelling niet in elkaar. De happy faces van hiernaast, een kiekje van net na de voorstelling in het prachtig intieme theater Mascini in Amsterdam, zien er dus even anders uit momenteel.

Ook de voorstellingen die voor begin juli ’23 in optie waren, kunnen niet doorgaan vanwege een muzikaal buitenlandverblijf. Jammer jammer…

Maar wat niet kan, kan gewoon niet. We blijven kijken waar de verhalen van Rimpelingen weer een plek kunnen krijgen. Tips altijd welkom!