Zakelijk

Je wilt een sterk concept én pakkende beelden. Een goed geconstrueerd verhaal én een fijne toon die precies past bij wat je wilt bereiken. Zo neem je je lezers mee, zowel hun verstand als gevoel. Dan heb je veel aan een schrijver die analytisch scherp en verbeeldingsrijk is. Een copywriter die zakelijkheid en creativiteit samenbrengt. Die vrolijk wordt van het juiste woord, de juiste toon en de juiste tekstomvang. En die inhoudelijk met je meedenkt nog voor je erom vraagt.

Ik bijt me graag vast in jouw webteksten, project- en beleidsplannen, ghostwriting en interviews. In het Nederlands én het Engels. Ook schrijf ik poëtische portretten en snelgedichten bij evenementen. Zo geef je jouw netwerkbijeenkomst, feest of andersoortige bijeenkomst een opening, intermezzo of slot die mensen bijblijft.

Meer lezen over mijn werkwijze en tarieven? Dat kan hier. Op mijn blog lees je over voorbije of lopende opdrachten. Je kunt me natuurlijk ook gewoon even bellen of mailen. Dan onderzoeken we samen, in alle vrijblijvendheid, wat ik voor jouw projecten kan betekenen.

(Op zoek naar een workshop poëzie of spoken word? Dat kan ook.)